Midden Brabant Advies Regio Bank

Film: Nemelaer Haaren tegen NEC

Leuk voor de liefhebbers; we kunnen de wedstrijd van Nemelaer Haaren tegen NEC terug kijken:

Voetbalclub Nemelaer uit Haaren

Bekijk hieronder de film van HOS TV, kijk vanaf +/- 25 minuten.

Daar waar Nemelaer in het verleden heeft laten zien tegen “op papier” betere tegenstanders een zeer lastige tegenstander te zijn bleek dat vandaag niet echt zichtbaar. Al vroeg wist de kampioenskandidaat de score te openen en liep Nemelaer achter de feiten aan. Na 2 strafschoppen in de 1e helft leek de wedstrijd gespeeld. Nemelaer was in de rest van de wedstrijd niet bij machte om het de gasten echt lastig te maken en liep tegen een terechte nederlaag aan.

Nemelaer weet dat het vol aan de bak moet tegen een technisch vaardige tegenstander. Helaas voor de geel-groene Albert Heijn brigade wordt aanvoerder Younes Corty al vroeg in de wedstrijd vrij voor doelman Kamile de Jong gezet. Kansloos schiet hij binnen. 0-1(6). De gasten blijven beter en Kamile wordt af en toe op de proef gesteld. In spaarzame momenten bijt Nemelaer van zich af. Teun Verlouw knalt uit een moeilijke hoek snoeihard op de paal. Spits Gatsjatrian knalt na een half uur een vrije trap vanaf 25 mtr op de lat. Onnodig wordt een overtreding gemaakt in het strafschopgebied. Gatsjatrian neemt de pingel zelf en scoort. 0-2(33). Kamile weet Nemelaer nog een beetje in de wedstrijd te houden. In de extra tijd (??) van de 1e helft wordt Gatsjatrian wederom onreglementair gevloerd en weer trapt hij eigenhandig de pingel binnen. 0-3 (45+3).

Na de pauze nemen de gasten wat gas terug nadat ze een bal op de lat geschoten hebben. Gijs van Baast wordt gelanceerd door Wouter Molenaar en zijn harde inzet spat uiteen op de vuisten van doelman Ko. (min 58). Het siert Nemelaer dat het op zoek blijft naar een doelpuntje maar kan het de gasten maar sporadisch echt lastig maken. Kort voor het einde laat NEC weer zien dat ze deze dag beter waren. Vd Heuvel speelt zich vrij en knalt de bal in de kruising. 0-4(85).

NEC was vandaag in Haaren een maatje te groot voor Nemelaer wat zich a.s. zondag mag revancheren bij Alverna in Wijchen.