Midden Brabant Advies Regio Bank

Nemelaer Haaren verliest van Woezik

Woezik profiteert optimaal van onachtzaamheid Nemelaer; het werd 2-0.

Woezik – Nemelaer

Ondanks een licht veldoverwicht van Nemelaer komt de gastheer onverwacht op voorsprong. In de achtervolging werden de spaarzame kansen niet benut. In de tweede helft hetzelfde beeld. In een fase waar Nemelaer sterker wordt krijgen de Albert Heijn boys wederom de deksel op de neus. Ondanks de strijdlust helaas geen doelpunten voor Nemelaer.

Nemelaer start met de juiste instelling aan de wedstrijd. Na een aftastende fase ontstaat het beeld dat er in ieder geval niet verloren hoeft te worden op bezoek bij Woezik in Wijchen. Als een duivel uit en doosje tikt Jousef Khelil de bal van dichtbij over de doellijn voordat deze kan worden weggewerkt. 1-0(12) In de achtervolging kost het Nemelaer moeite om echte kansen te creëren alhoewel er wel een paar waren die een beter lot verdienden. De grootste mogelijkheid wordt door Joeri Vugts aan Geert vd Ven geboden. De doelman weet met een knappe reflex een doelpunt te voorkomen op de inzet van Geert. Ook in de tweede helft is Nemelaer wederom strijdvaardig maar weet zich niet te belonen. De gastheer leunt enigszins achterover en komt nog maar zeer sporadisch in de buurt van doelman Luuk Teurlinx. In een fase waarin Nemelaer de duimschroeven probeert aan te draaien kan de bal niet goed verwerkt worden. Uit een inworp is het Alakmak die binnen tikt bij de 2e paal. 2-0(65). Het zit Nemelaer niet mee. Het blijft knokken voor een beter resultaat. Een kopbal van Wesly Diepens wordt van de doellijn gehaald en een inzet van Giel van de Ven verdwijnt kort voor het einde van de wedstrijd via de doelman met hulp van de paal terug het veld in, in plaats van in het doel. Wederom haalt Nemelaer te weinig resultaat uit een wedstrijd.

Dinsdagavond om 20:00 speelt Nemelaer voor de volgende ronde in de beker tegen Waspik op het veld van ONI in ’s-Gravenmoer. A.s zondag komt EFC uit Eersel op bezoek.