Midden Brabant Advies Regio Bank

Nemelaer Haaren kan zich onvoldoende revancheren

Wederom lukt het Nemelaer niet om het kwaliteitsverschil in het begin van de wedstrijd om te zetten in doelpunten. Kort voor de pauze lukt dat uiteindelijk wel. Uit en vrije trap kort na de rust komen de gasten weer op gelijke hoogte. In de tweede helft zakt het niveau enigszins weg en lukt het Nemelaer niet meer om het net te vinden.

Het lukt Nemelaer Haaren niet om kwaliteit om te zetten in doelpunten.

Al vroeg in de wedstrijd creëert Nemelaer een paar dotten van kansen. Uit een schitterende aanval wordt Geert vd Ven vrij voor de doelman gezet door een sublieme assist van Joeri Vugts. Helaas zit Geert zijn inzet net op het doel verdwijnen. Kort daarop is het Joeri die een opgelegde kans niet kan verzilveren na een goede actie van Gijs van Baast. Uiteindelijk weet Nemelaer toch op voorsprong te komen. Na een goede actie van Joeri kan Gijs bij de 2e paal binnen tikken. 1-0(44).

Nemelaer start in de tweede helft met de intentie om de score verder uit te breiden maar krijgt al snel een deksel op de neus. Uit een onnodige vrije trap weet Mats vd Broek de bal over de muur te krullen. Doelman Kamile de Jong kan de bal onvoldoende kracht meegeven waardoor deze in het doel verdwijnt. Nemelaer blijft wel iets sterker maar het lukt maar sporadisch om echt gevaarlijk te worden. De gasten uit Berghem profiteren af en toe van onachtzaamheid in de defensie maar zijn uiteindelijk het meest gelukkig met het behaalde gelijkspel. Door een blessure van Gijs mocht de 18 jarige Martijn van de Ven in de 2e helft zijn debuut maken. Helaas heeft Nemelaer zich onvoldoende kunnen revancheren van de geleden nederlaag uit de vorige wedstrijd.

A.s. zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Woezik in Wijchen.