Midden Brabant Advies Regio Bank

Nemelaer Haaren krijgt flinke tik in Beneden-Leeuwen

Het 1e kwartier was Nemelaer de bovenliggende partij maar kon dat niet doortrekken. Leones werd scherper en ook beter. Na het eerste doelpunt bleek Nemelaer niet meer bij machte om het de gastheer in Beneden-leeuwen nog echt lastig te maken. De matige fase bleek deze wedstijd ook na de pauze niet meer om te keren waardoor Nemelaer met een zure nederlaag naar huis vertrekt.

Na het goede begin van Nemelaer waarin de mogelijkheden niet werden omgezet in een score mocht Leones aanleggen met een vrije trap vanaf 20 mtr. De bal belandde op de lat en Dylan van Ven was er als de kippen bij om de bal in te koppen. 1-0(20). Zes minuten later liet de verdediging zich verrassen en wederom was het Van de Ven die profiteerde. 2-0(26). Kort voor de pauze wist doelman Kamile de Jong nog bekwaam op een inzet van dichtbij tot hoekschop te verwerken. In de scrimmage werd de bal bij de 2e paal door Giovanni Leidelmeyer over de doellijn gefrommeld. 3-0 (44).

In de tweede helft drong Nemelaer nog wel aan maar kon het geen potten breken. Gijs van Baast krijgt een grote kans, ziet zijn medespelers over het hoofd en weet het net niet te vinden. In het slot van de wedstrijd strooide Jurre Basten nog wat meer zout in de wonden door de 4-0 aan te tekenen. Een verdiende overwinning van de gastheer terwijl Nemelaer zich achter de oren mag krabben over de wijze waarop het te makkelijk wordt geconfronteerd met tegendoelpunten.

A.s zondag komt Berghem Sport op bezoek.