Midden Brabant Advies Regio Bank

Nemelaer Haaren met 3 goals naar winst op Erp

Na een goed begin van Nemelaer komen de gasten via een hoekschop op voorsprong. Nemelaer behaalt niet het normale en nodige niveau in de eerste helft om het de gasten echt moeilijk te maken. Na de pauze wordt uit een ander vaatje getapt. Door enige omzettingen was Erp het even kwijt en wist Nemelaer binnen 6 minuten 3 keer te scoren. De voorsprong komt niet echt meer in gevaar waardoor een wisselvallig Nemelaer de overwinning kan vieren.

Uit een flitsende aanval kort na de aftrap had Joeri Vugts de score al kunnen openen. Uit een hoekschop kopt spits vd Sanden bij de 1e paal binnen. 0-1(4). Het hoge niveau in het begin kan Nemelaer niet vasthouden waardoor de gasten uit Erp zich maar sporadisch zorgen hoefden te maken. Kort voor de pauze voorkomt doelman Luuk Teurlinx dat Emiel van der Sanden zijn 2e kan vieren.

In de tweede helft start Nemelaer scherper. Erp heeft geluk als een ziedend schot van Rick vd Linden op de paal belandt. Na enige omzettingen ontstaat een fase waarin Nemelaer domineert. Uit en mooie aanval brengt Joeri zijn maatje Nick Vugts in stelling die de bal vanaf 17 mtr schitterend in de verre hoek plaatst. 1-1(67). Kort na deze treffer is Joeri wederom dreigend en levert nu in bij Gijs van Baast die de bal snoeihard in de korte hoek knalt. 2-1(68). De koek is nog niet op als Rick, Kevin van Kempen lanceert. Kevin speelt zich knap vrij en scoort oog-in-oog met de doelman. 3-1(72). Erp blijft enigszins aangeslagen en heeft moeite om het roer om te gooien. Nemelaer creëert kansen om de score verder uit te breiden. Ver in de extra tijd tikt Koen van Deurzen van dichtbij de eindstand binnen 3-2(94). Na de aftrap fluit de goed leidende jonge scheidsrechter v Pelt voor het einde. Nemelaer kan los in het Oktoberfest nadat werd stilgestaan bij het afscheid van Daan vd Brand. Daan heeft meer dan 275 officiële wedstrijden voor Nemelaer 1 gespeeld en als verdediger ook nog eens meer dan 30 doelpunten gescoord. Hij mag trots zijn op zijn voetbalcarrière waarin hij een voorbeeld is voor velen. Zowel op het veld als daarbuiten. Altijd het maximale uit zichzelf willen halen met een tomeloze drive om te willen winnen. Daarnaast wist Daan zich ook steevast te profileren in een gezellige derde helft. We hebben binnen Nemelaer allen genoten van zijn bijdragen en wensen hem en zijn gezinnetje heel veel geluk in de toekomst en zien hem nog graag ons ons.

a.s. zondag speelt Nemelaer om 14:00 bij Leones in Beneden-Leeuwen.