Midden Brabant Advies Regio Bank

CDA Raadslid Guus Mulders stapt uit de raad

Op maandag 20 september heeft Guus Mulders, raadslid in Oisterwijk voor het CDA en voormalig fractievoorzitter, ontslag genomen.

Guus Mulders (CDA).

De Coronacrisis heeft grote gevolgen voor zijn onderneming De Reuselhoeve, zowel organisatorisch als financieel. ‘Het overheidsbeleid is in de afgelopen 1,5 jaar sterk wisselend, logisch gezien het onvoorspelbare verloop van het aantal Coronabesmettingen en ziekenhuisopnames, waardoor het heel lastig ondernemen is’ aldus Guus Mulders.

De huidige Coronacrisis is de derde crisis die de Reuselhoeve doormaakt in de afgelopen jaren. Eerst werd in 2011 de Reusel aangepast (meanderen) waardoor sindsdien niet of nauwelijks gevaren kan worden vanaf de “kanoboerderij”, maar ook kwam na deze omslag met kostbare investeringen, de economische crisis daar overheen, gevolgd door de Coronacrisis. Ook in de komende tijd, met de winter in aantocht, zijn de vooruitzichten ongewis. Dit vergt al zijn aandacht waardoor hij besloten heeft zich terug te trekken als raadslid.

Na de herindeling van 1997, Moergestel en Heukelom kwamen bij Oisterwijk, kwam Guus de Oisterwijkse CDA fractie versterken en werd lid van de commissie ruimtelijke ordening, waarna hij vele jaren voorzitter was van het afdelingsbestuur, twee periodes CDA statenlid en de laatste jaren dus raadslid.

Voordat Guus Mulders politiek actief werd, was hij werkzaam als onderzoeker/adviseur bij oa. TNO-beleidsstudies op het gebied van logistiek, ruimte en economie. Zijn kennis en vaardigheden op diverse politieke beleidsterreinen kwam het CDA Oisterwijk goed van pas.

Guus Mulders zal tijdens de raadsvergadering van 4 november afscheid nemen van de raad. Het CDA-bestuur dankt Guus Mulders hartelijk voor zijn jarenlange trouwe inzet voor de partij! Het bestuur wenst hem veel succes met zijn bedrijf.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Agenda