Midden Brabant Advies Regio Bank

Wethouder Vatta neemt afscheid van Oisterwijk

Met de beëindiging van de raadsperiode op 1 januari 2021 rondt wethouder Stefanie Vatta ook het wethouderschap in Oisterwijk af. Na de herindelingsverkiezingen van a.s. woensdag 18 november is zij niet beschikbaar als kandidaat-wethouder.

Wethouder Stefanie Vatta

Stefanie Vatta is sinds 17 januari 2019 wethouder in de gemeente Oisterwijk. Na een mooie en intensieve periode heeft zij besloten de ruimte te nemen om zich te oriënteren op andere carrièremogelijkheden. “Het was een voorrecht om bijna 2 jaar lang wethouder van Oisterwijk te mogen zijn. Oisterwijk bestaat uit de mooiste dorpen, initiatieven en mensen. Ik heb genoten van de vele verhalen en ontmoetingen. En samen met zovelen hebben we Oisterwijk nog inclusiever en socialer gemaakt. Het was niet altijd makkelijk, maar zeker uitdagend. Flinke tekorten in het sociaal domein en een mondiale crisis die volgde. Maar een gevoel van trots overheerst, vooral op de manier waarop ik met zovelen heb kunnen samenwerken en op de resultaten die daaruit volgden. De herindeling met de gemeente Haaren per 1 januari 2021 is voor mij een natuurlijk moment om afscheid te nemen van het wethouderschap in Oisterwijk. Ik wil iedereen met heel mijn hart bedanken voor 2 bijzondere jaren.”

Burgemeester Hans Janssen dankt haar namens het college en wenst haar succes in de toekomst: “Stefanie Vatta heeft zich als wethouder met hart en ziel in de Oisterwijkse samenleving gestort. Al snel vond zij haar weg binnen en buiten de organisatie.”

Wethouder Stefanie Vatta eet mee bij de wijklunch in Wijkcentrum Pannenschuur.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Agenda