Midden Brabant Advies Regio Bank

PGB kiest voor De Kracht van Samen*

Inwoners weten het beste wat er in hun eigen omgeving speelt. Daarom kiest PGB daar duidelijk voor.

Met de Kracht van Samen benadrukt de lokale partij de waarde van de inwoners. Je vindt op de verkiezingssite van PGB daarom ook speerpunten per dorp en wijk! Van leefbaarheidsplannen met de inwoners tot betaalbaar wonen en van duurzame plannen tot behoud van de lokale identiteit.

In wie heb jij vertrouwen?
Afgelopen week kon je al meer lezen over de nummers 3 en 4 op de kieslijst van Partij Gemeente Belangen: Marieke Moorman en Femke Pijnenburg. Vandaag stellen we je graag voor aan Roel van den Bersselaar op plek 2 en onze lijsttrekker Carlo van Esch.

Roel van Bersselaar is ervaren als raadslid én in het dagelijks leven op het gebied van financiën tot Sociaal Domein. Kom meer te weten over deze ‘cijferaar’ die met zijn gezin op het mooie KVL-terrein woont. Hij duikt niet alleen in de cijfers, maar gaat ook graag het gesprek aan met de inwoners.
Maak nader kennis met Roel, klik hier!

Carlo van Esch
De lijsttrekker van Partij Gemeente Belangen (PGB) is ondertussen een bekende in de Oisterwijkse politiek. Het motto de Kracht van Samen past hem als gegoten. Met zijn ervaring, constructieve houding en scherpe blik heeft hij een goed en hecht team weten te smeden. Bovendien zegt hij het zelf al: “Ik ben wel lijsttrekker, maar ik kan het niet alleen. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.”
Kom (nog) meer te weten over de visie van Carlo, klik hier!

Roel en Carlo op Lijst 1 – PGB

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Agenda