Midden Brabant Advies Regio Bank

Twee twintigers in de top-4 bij PGB*

Biden is 77, Trump 74. Wat is het dan een verademing dat we hier ook op jongeren in de politiek kunnen stemmen!

Zo staan er op lijst 1 bij Partij Gemeente Belangen (PGB) twee twintigers bij de eerste vier kandidaten. Marieke Moorman uit Moergestel en Femke Pijnenburg uit Haaren zijn beiden 22 jaar.

Marieke was de afgelopen raadsperiode al raadslid, vorige keer werd ze gekozen met voorkeursstemmen. In de 2,5 jaar dat ze in de raad zit, heeft ze laten zien dat die stemmen terecht waren. Ze is niet bang het debat aan te gaan en laat zien dat juist een jonge, frisse blik ook ervaren rotten een andere kijk op zaken kan geven.

Femke is de ‘hoogste nieuwe binnenkomer’ die in de startblokken staat. Als student Bestuurskunde aan Tilburg University bezit ze al de nodige kennis. Ze kan niet wachten om die in de praktijk te brengen. Bovendien is ze actief in het Haarense verenigingsleven en wil ze vooral ook de jongeren uit de vier kernen vertegenwoordigen.

Benieuwd naar de drijfveren en speerpunten van Marieke Moorman en Femke Pijnenburg? Lees dan hun verhaal op de verkiezingswebsite van Partij Gemeente Belangen (PGB).

 Maak kennis met Marieke Moorman (klik hier) en met Femke Pijnenburg (Klik hier)

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Agenda