Midden Brabant Advies Regio Bank

Nieuwbouwaanbod op nieuwe website voor Brabant*

NieuwWonen Natuurlijk Brabant maakt de zoektocht naar een nieuwbouwwoning nog leuker en makkelijker. Dit online platform – waarop nieuwbouwprojecten overzichtelijk gepresenteerd worden – is gelanceerd door Lelieveld Makelaardij en Klijsen Makelaars & Taxateurs.

Gemak dient de mens
Mensen die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning vinden op www.nieuwwonennatuurlijkbrabant.nl een breed scala aan nieuwbouwplannen in de regio’s Tilburg en Breda. Door zich in te schrijven voor projecten die zij interessant vinden, blijven zij op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en mijlpalen. Ook schrijven zij zich via het platform in voor nieuwbouwwoningen die in verkoop zijn. Daarnaast worden nieuwbouwwoningzoekers aan de hand van hun zelf aangemaakte woonprofiel attent gemaakt op nieuwe projecten die passen bij hun woonwensen. Een onmisbare tool voor mensen die kiezen voor nieuwbouw. Robin Scholten van Lelieveld Makelaars: “Het platform draagt bij aan transparantie en gemak voor de consument en een verdere professionalisering van ons makelaarsvak. Nieuwbouw is echt anders dan bestaande bouw en dat vraagt om passende tools en werkmethoden”.

NVM-makelaars gespecialiseerd in nieuwbouw hebben enkele jaren geleden het initiatief genomen om NieuwWonen Nederland op te zetten met als doel zoveel mogelijk toekomstige en actuele nieuwbouwprojecten te presenteren op regionale platformen. Met de komst van NieuwWonen Natuurlijk Brabant wordt het landelijk netwerk van nieuwbouwplatformen steeds completer. “Het mes snijdt aan twee kanten”, licht Ard Klijsen van Klijsen Makelaars & Taxateurs toe. “Enerzijds worden consumenten op zoek naar een nieuwbouwwoning periodiek geïnformeerd en zodoende voorzien van een goed overzicht van de beschikbare en toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio’s Tilburg en Breda. Anderzijds wordt het aankoopproces voor de consument en het contact met de makelaar makkelijker gemaakt, en informeren wij onze opdrachtgevers realtime over de stand van zaken.”

Nieuwbouwplannen afgestemd op de consument
De NVM Nieuwbouwspecialisten staan in contact met ruim 100.000 nieuwsbriefabonnees en woningzoekenden. De informatie die tussen hen wordt uitgewisseld, levert een schat van informatie op over de hedendaagse woonbehoefte. Informatie die door ontwikkelaars en architecten gebruikt kan worden bij het vaststellen van woningindelingen zodat deze woningen aansluiten bij de vraag.

De bij NieuwWonen Nederland aangesloten NVM Nieuwbouwspecialisten combineren deze data met onder andere de woningmarktdata van NVM, funda en CBS om opdrachtgevers te adviseren bij nieuwe projecten. Zo worden nieuwbouwplannen reeds in vroegtijdig stadium afgestemd op de behoefte van de consument en kan met recht vraaggericht gebouwd worden. Harmen van Dam, directeur van Nieuw Wonen Nederland, benadrukt: ‘Een passende woning hoeft niet duurder te zijn, maar vergroot wel het woonplezier van de consument en zorgt voor een meer duurzame woningmarkt’.

Bekijk het nieuwbouwaanbod in de regio op www.nieuwwonennatuurlijkbrabant.nl

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Agenda