Midden Brabant Advies Regio Bank

Na Petticoat volgt Olliver Twist in Oisterwijks Natuurtheater

Op zaterdag 29 juli ontving vereniging de VOS deze prachtige recensie van een van de bezoekers en die delen ze graag met u:

Mooi weer voor de musical Petticoat in Natuurtheater Oisterwijk (Foto: Jan Hofsteede)

In een zonovergoten Natuurtheater konden we genieten van een sprankelende voorstelling van Petticoat, gespeeld door de Vereniging van Oisterwijkse Spelers (VOS). Petticoat, een verhaal om heerlijk meegenomen te worden als publiek, de naïviteit, vertedering en blijdschap van Pattie ( afwisselend gespeeld door Daisy Habraken-Groenland en Nicole van Daelen).  De worsteling van haar vader en buurjongen Peter, het kokette van mevrouw van Rooden en de innerlijke en uiterlijke strijd van haar 2 zoons tussen het “goede en het kwade”.

Ook het tijdbeeld zorgt voor regelmatige “o ja“ momenten uit het publiek, evenals de beroemde iconen en de heerlijk meeslepende swingende muziek en liedjes. Een voorstelling met een lach en een traan. Kortom in een woord fantastisch. Wat een kwaliteit aan zang, dans en spel chapeau!

Dit weekend

Vrijdag en zaterdag om 20.00 uur is de musical te zien in Natuurtheater Oisterwijk. Kaartjes bij de kassa en op de website www.vos-oisterwijk.nl

Oliver Twist

Voorzitter Toine van de Klundert heeft zaterdagavond bekend gemaakt dat de VOS volgend jaar de musical Oliver Twist gaat spelen in het Natuurtheater. De VOS bestaat dan 55 jaar. Voor veel Oisterwijkers een bekende musical, die eerder werd opgevoerd in de tot theater omgebouwde  tennishal aan de Sportlaan.

[box style=”info”]Fotoserie Musical Petticoat in Natuurtheater Oisterwijk [/box]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Agenda