Midden Brabant Advies Regio Bank

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!

Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk? Aan de slag! presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

Vrijwilligerswerk in een groep

Coördineren van informele zorg
Ben jij betrokken bij mensen die te maken hebben met sociaal isolement of een verliessituatie? ContourdeTwern in Oisterwijk zoekt voor de werkgroep informele zorg een vrijwillige coördinator.

1 op 1 contact

Goed Wonen Oisterwijk
Wil jij iets betekenen voor een jeugdig bewoner van Goed Wonen Oisterwijk die ondersteuning kan gebruiken tijdens leuke activiteiten. Meld je aan.

Informele zorg ContourdeTwern
Informele zorg van ContourdeTwern Oisterwijk is op zoek naar gedreven vrijwilligers die als buddy of maatje iets willen betekenen voor inwoners die een steuntje kunnen gebruiken. Een koffiebezoek, wandeling, boodschapje alle hulp is welkom.

Gezocht, een vrolijke fietser die samen met een fitte 80 jarige een langere tocht wil ondernemen.
Heb je 2 rechterhanden? Voor Klus en Dienst zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers die bij oudere inwoners een klusje in de tuin willen doen.

Andere vacatures

Verkeersregelaars
Help jij de organisatie Jaarmarkt Oisterwijk om een succes te maken van de jaarmarkt (laatste zondag van juli) door je in te zetten als verkeersregelaar? Meld je dan snel aan.

Restaureren stoommachine
Ben jij iemand die graag sleutelt? Stichting Stoommachine Oisterwijk zoekt eden vrijwilliger met een technische achtergrond om te helpen bij het restaureren van de stoommachine.

Coderdojo begeleider
Vind jij het leuk om kinderen en jongeren van 7 tot 17 jaar te leren programmeren, websites bouwen, apps, programma’s en games te ontwikkelen? Bibliotheek Oisterwijk is naar jou op zoek voor de Coder dojo.

Chauffeurs
Stichting Inlooppunt zoekt vrijwillige chauffeurs voor het ophalen en thuisbrengen van gasten die op een andere manier niet kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Vrijwilliger bij zorgcentrum de Vloet

De ParelcaBs voor het vrijwilligersvervoer in Oisterwijk .

Vind jij het leuk om iets te betekenen voor ouderen? Zorgcentrum de Vloet zoekt vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden, zoals een praatje maken, wandelen met rolstoel gebonden bewoners, meehelpen bij activiteiten en dergelijke

Vind jij het leuk om te werken met jeugdige vluchtelingen?
Stichting de Vrolijkheid zoekt vrijwilligers die de jonge vluchtelingen willen begeleiden tijdens creatieve workshops op woensdagmiddag.

Wil jij je inzetten voor de Jozefparochie?
De parochie zoekt vrijwilligers voor administratieve klussen, schoonmaak en onderhoud van tuin en begraafplaats.

Geef jij de gasten van het Inlooppunt een welkom gevoel?
Het Inlooppunt zoekt gastvrouwen/gastheren die de gasten ontvangen met een kopje koffie of thee en een praatje. Er worden voor verschillende dagdelen vrijwilligers gezocht.

De moestuin, in de schaduw van de Kerkhovense Molen in Oisterwijk (Foto: Leny van Schijndel).

Meehelpen in de moestuin
Heb je groene vingers? De Kerkhovense Molen zoekt vrijwilligers voor het bijhouden van de moestuin bij de molen.

Werk jij graag met pony’s en wil je iets betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking?
Stichting Huifbedrijden de Vosjes zoekt vrijwilligers die willen helpen bij het verzorgen van huifbed rijden voor cliënten met een verstandelijke beperking. Het werkadres van de stichting is in Biezenmortel.

Bestuurders
De organisaties die zich in de gemeente Oisterwijk sterk maken voor het welzijn van de inwoners, kunnen dat alleen voor elkaar krijgen dankzij de inzet van vrijwillige bestuurders. Lijkt het je interessant om ook actief te worden in het bestuur van een vereniging of stichting? Op dit moment zijn in de vrijwilligersvacaturebank tal van mogelijkheden te vinden.

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod?

Neem contact op met het Vrijwilligers Steunpunt Oisterwijk Adres: Blokshekken 3,5061 HA Oisterwijk Tel: 013-5284080
Mail: info.oisterwijk@contourdetwern.nl
Website: www.contourdetwern.nl/vrijwilligerswerk/501/vrijwilligersvacaturebank.html
Facebook: https://www.facebook.com/steunpuntvrijwilligerswerkoisterwijk?ref=hl

Let op: gesloten in week 29 en 30 vanwege de verhuizing naar CultuurCentrum Tiliander. Wij verwelkomen u graag op het vrijwilligers steunpunt vanaf 29 juli om u van dienst te zijn bij het zoeken naar een leuke vacature.

DTZ logo low

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Agenda