Midden Brabant Advies Regio Bank

Creatieve middag bij Inlooppunt Oisterwijk

Kent u dat gevoel? Het huis aan kant, de kinderen aan het werk, de kleinkinderen op school, uw vriendin niet thuis. Wat te doen vanmiddag?

Het Inlooppunt aan de Kerkstraat biedt een oplossing. Elke 2e dinsdag van de maand wordt er een creatieve middag georganiseerd. De vrijwilligers ontvangen u graag van 14.00 tot 16.00 uur voor een leuke middag.

Niet ingewikkeld

Creatief bezig zijn bij het Inlooppunt in Oisterwijk

De eerstvolgende creatieve middag is dus op dinsdag 14 mei. Het is telkens een verrassing wat er gemaakt gaat worden. De vrijwilligers zijn zelf handige dames met kennis van zaken die u graag helpen bij het maken van uw eigen creatie. Er worden nooit ingewikkelde dingen gemaakt want er moet ondertussen wel ruimte zijn voor een praatje met de andere deelnemers. Hierdoor is het steeds een middag om naar uit te kijken.

Gezelligheid
U hoeft niets mee te brengen, dus dat is makkelijk. En natuurlijk is er (gratis) koffie of thee. Dus wat let u om eens mee te doen. “Het is elke keer hartstikke gezellig”, vertelde een van de dames die al een aantal keren heeft meegedaan. “Ik wist niet dat ik dit kon maken. Met de hulp van de vrijwilligers is het toch mooi gelukt”, wist een andere dame aan te vullen.

Nieuwsgierig geworden? Doe gewoon een keer mee, als proef. En wie weet wordt ook u een maal per maand een vaste bezoeker van de creatieve middag.

Wilt u ook meedoen? Dat kan: belt u dan even met Ingrid Oosterling, tel. 013-5284080 of 06-17163091(kantooruren). Een mail kan ook: ingridoosterling@contourdetwern.nl.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Agenda