Midden Brabant Advies Regio Bank

Zondag met carnaval in Groot Oisterwijk (Fotoseries en films)

Carnaval in Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk met hier de foto’s van zondag:

Gespot: ze zaten achterop!! (Foto: Paul Francken)

Zondag was toch wel de optochtendag, die een beetje treurig begon, maar alsnog droog en feestelijk! En ook weer met bijzondere onderscheidingen (zie overzicht onder).

Er volgen er nog meer, dus kom gerust later even terug!!

[box style=”info”] Fotoserie Bijzondere onderscheidingen [/box]

[box style=”info”] Fotoserie Optocht Moergestel [/box]

[box style=”info”] Fotoserie Optocht Oisterwijks Döllekesgat [/box]

[box style=”info”] Lees meer over carnaval in onze dorpen! [/box]

4 nieuwe onderscheidingen
Op zondag na de mis in de Petruskerk heeft Prins Nilles Jan Potters thuis verrast met een onderscheiding. Jan kon helaas niet aanwezig zijn bij de Uitblinkerslunch een week eerder, maar heeft als oprichter van de Böllekes (en vader van twee Piepertjes) de onderscheiding ‘Böllekesvader’ meer dan verdiend! Tijdens het ontbijt bij de Bunders werd Lianne Beekmans benoemd tot Hofbreister.
Na de optocht kreeg Peter Kusters de onderscheiding ‘Emas d’n Döllekesmixer’. Hij is al jaren achter de knoppen te vinden bij De Kloontjes, Curnonsky, KLM en Lieve Lente. Samen met Bart Merkelbach vormt hij de Blije Bende Brigade waarmee hij steevast elk jaar voor een karnavalsmix zorgt die tijdens karnaval uit vele speakers klinkt!
Nico Koppelaars werd tot ‘Dr. Love’ gekroond tijdens het feest van BONT. Hij is een belangrijke schakel binnen BONT en zijn huis is residentie voor de vergaderingen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Agenda